Genel

YANMAZ: "BU MÜCADELEYİ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Akçakoca’da koronavirüse karşı tedbirler aralıksız olarak sürdürülüyor. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlara, maske, kolonya ve dezenfektan bilekliği dağıttı.

AYDEM ENERJİ, 3,8 MİLYAR TL YATIRIM YAPACAK

Türkiye’nin ilk ve öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji, yenilenebilir enerjiyi odağına aldığı çalışmalarını 2021’de yeni yatırımlarla sürdürecek. Holding, 2021 yılında grup şirketleri genelinde toplam 3,8milyar TL yatırım yapacak. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde sadece dağıtım şirketleri kapsamında yapacağı yatırım, 9,6 milyar TL olacak.

SANKO, GAZİANTEP'E İKİ CAMİ DAHA YAPTIRACAK

Valilik Ve Sanko Holding Arasında Protokol İmzalandı Gaziantep Valisi Davut Gül:"Türkiye’nin Ve Dünyanın Nitelikli Camilerinden Olacak” Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu:“Şehrimize Ve Memleketimize Hayırlı Olmasını Diliyorum” Sanko Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu:“Bu Eseri Planlarken Yüzyıllar Boyu Yaşasın İstedik” Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu: “Şehrimize Ve Ülkemize Ne Kadar Hizmet Etsek Az”

NİŞAN, KINA, SOKAK VE SÜNNET DÜĞÜNLERİ İPTAL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Kovid-19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 81 il valiliğine "Kovid-19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi.

ALTUN, "TÜRKİYE ARTIK KÜRESEL BİR AKTÖR"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Mücadelemiz, Batıcı elitlerin önümüze kader diye koyduğu bağımlılık tuzağından kurtulmaktır. Bu mücadele bizi küresel aktör haline getirmiştir" dedi.

BASIN ÇALIŞANLARININ HAKLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ ÇALIŞTAYI

İletişim Başkanlığı, “Basın Çalışanlarının Haklarının İyileştirilmesi Çalıştayı” Düzenledi. Düzenlenen Çalıştayda İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun şu ifadelere yer verdi;

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI 15 TEMMUZ İÇİN İLETİŞİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde yurt içi ve yurt dışında düzenlenen programların koordinasyonunu yürüten İletişim Başkanlığı, 4. yılında 15 Temmuz'u teknolojinin imkanlarını da kullanarak anma düşüncesiyle yenilikçi projelere imza attı.

AKÇAKOCA'YA ÇOK YAKIŞTI

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Şehit Bahadır Yalçın'ı unutmayarak ilçenin en işlek caddesine isminin bulunduğu tabelayı yerleştirerek ölümsüzleştirdi.

İSDEMİR 8, ERDEMİR 10'UNCU OLDU

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası (ERDEMİR), 14 milyar 146 milyon liralık üretimden satışları ile İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2019” araştırmasına göre 10, sırada yer aldı.

SANKO OKULLARI, GAZİANTEP'İN GURURU OLDU

Gaziantep'ten dünyaya açılan bir eğitim ekolü olan, SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi ile SANKO Koleji öğrencilerin, MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) sınavında Türkiye genelinde ilk 20’de 1 derece, ilk 50’de 3 derece alarak büyük bir başarıya imza attıkları öğrenildi.

“TÜRKİYE'NİN STRATEJİSİ COVID-19 SALGINININ SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Washington Times'a yazdığı makalede "Türkiye'nin COVID-19 salgınıyla mücadelesinin ve bu süreci nasıl doğru şekilde yönetebildiğinin incelenmesi çok önemlidir." dedi. Altun, The Washington Times gazetesi için "Türkiye'nin stratejisi koronavirüs (COVID-19) salgınının seyrini değiştirdi" başlıklı bir makale kaleme aldı.

ALAPLI TURİZMDE BAŞARILI OLABİLİR

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Alaplı’nın kimseyle yarışmadan kendi elindeki güzellikleri gelen insanları göstererek, bu insanları mutlu etme taktiği izlerse turizmde başarılı olabileceğini söyledi.

“BU YIL FINDIK FİYATI ÇOK İYİ OLACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Bu yıl fındık fiyatının önceki yıllara göre çok daha iyi olacağını belirterek, “Son 2-3 yıldır üreticiden fındık alan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) bu ay elindeki tüm fındık stoklarını sattı ve hiç zarar etmedi, kar elde etti. Şu anda fındık 24-25 TL. Bu yıl mahsuller toplanmaya başlamadan rekoltenin ve fiyatın açıklanmasını bekliyoruz. Bu yıl fındık fiyatı çok iyi olacak inşallah” dedi.

ALTUN, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede başarılı ülkelere ilişkin başyazısında Türkiye’ye yer vermeyen Amerikan The New York Times’a bir mektup yazarak, gazeteyi hatasını düzeltmek zorunda bıraktı.

CUMHURBAŞKANI, KAMPANYAYA DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası yoğun ilgi görüyor. Çeşitli sektörlerden isimler kampanyaya katılmaya başladı.